Gezondheid van Epke Zonderland staat hem in de weg voor de Olympische Spelen

Gezondheid van Epke Zonderland staat hem in de weg voor de Olympische Spelen

Gezondheid van <em>Epke Zonderland</em> staat hem in de weg voor de <em>Olympische Spelen</em> Het wordt maar niet beter met de ontsteking van Epke Zonderland. Naast irritaties aan zijn holtes vreet het ook al zijn energie op, wat trainen moeilijk maakt. De World Cup in Cottbus slaat hij over maar hij gelooft nog steeds dat hij naar Tokio kan voor de Spelen. Bekijk hierboven het interview dat NOS had met Epke Zonderland over zijn gezondheid Epke Zonderland: "Dankzij mijn vrouw kan ik mijn leven zo leiden" Bekijk deze video » Bram van Bokhoven over WK Turnen: 'Epke gaat maandag alles geven' Bekijk deze video » Epke Zonderland valt tijdens WK Turnen: "Dit had ik niet verwacht" Bekijk deze video » Bondscoach turners: 'Geen zorgen om kwalificatie Epke Zonderland' Bekijk deze video »
Sport :
Gezondheid van Epke Zonderland staat hem in de weg voor de Olympische Spelen

Het wordt maar niet beter met de ontsteking van Epke Zonderland. Naast irritaties aan zijn holtes vreet het ook al zijn energie op, wat trainen moeilijk maakt. De World Cup in Cottbus slaat hij over maar hij gelooft nog steeds dat hij naar Tokio kan voor de Spelen.

Bekijk hierboven het interview dat NOS had met Epke Zonderland over zijn gezondheid

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gezondheid van Epke Zonderland staat hem in de weg voor de Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV