Donny Roelvink hoopt dat broer Dave en ex Julia Mekkes weer bij elkaar komen

Donny Roelvink hoopt dat broer Dave en ex Julia Mekkes weer bij elkaar komen

<em>Donny Roelvink</em> hoopt dat broer <em>Dave</em> en ex <em>Julia Mekkes</em> weer bij elkaar komen Dave Roelvink heeft liefdesverdriet maar zijn broer Donny heeft juist net de ware gevonden, namelijk Janice Blok. In een interview vertelt Donny dat er al plannen zijn om kerst te vieren bij zijn schoonfamilie. "Het is echt perfect tussen ons twee". Dave en JuliaDave Roelvink en Julia Mekkes hebben een punt achter hun relatie gezet maar Donny hoopt niet dat dit permanent is. "Ik hoop stiekem dat het ooit nog goed komt in de toekomst". Bekijk hierboven het interview dat Shownieuws had met Donny Roelvink Dave Roelvinks relatie is over, maar broer Donny lijkt opnieuw verkering te hebben Bekijk deze video » Donny Roelvink is tot over zijn oren verliefd Bekijk deze video » Donny Roelvink heeft geen app nodig om te daten Bekijk deze video » Donny Roelvink en vriendin Janice Blok eerste keer samen op de foto Bekijk deze video »
Entertainment :
Donny Roelvink hoopt dat broer Dave en ex Julia Mekkes weer bij elkaar komen

Dave Roelvink heeft liefdesverdriet maar zijn broer Donny heeft juist net de ware gevonden, namelijk Janice Blok. In een interview vertelt Donny dat er al plannen zijn om kerst te vieren bij zijn schoonfamilie. "Het is echt perfect tussen ons twee".

Dave en Julia
Dave Roelvink en Julia Mekkes hebben een punt achter hun relatie gezet maar Donny hoopt niet dat dit permanent is. "Ik hoop stiekem dat het ooit nog goed komt in de toekomst".

Bekijk hierboven het interview dat Shownieuws had met Donny Roelvink

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donny Roelvink hoopt dat broer Dave en ex Julia Mekkes weer bij elkaar komen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen