DWDD gemist? Tom Egbers gaat op zoek naar zijn Ierse roots in Toms Ierland

DWDD gemist? Tom Egbers gaat op zoek naar zijn Ierse roots in Toms Ierland

<em>DWDD gemist</em>? Tom Egbers gaat op zoek naar zijn Ierse roots in <em>Toms Ierland</em> Zijn serie Toms Engeland was een groot succes, nu gaat Tom Egbers een land opzij om Toms Ierland te maken. Op zijn toch door het land probeert hij erachter te komen wat de inwoners van de Brexit vinden en hoe het nou staat met de katholieke kerk. Toms Ierland is vanaf zaterdag 23 november vanaf 20:20 uur te zien op NPO2 LuckyTV: Het spandoeken design van de ziekenhuisstaking Bekijk deze video » DWDD gemist? Hastagactivsme bij de ziekenhuisstaking #DankjeDokter Bekijk deze video » LAKSHMI zingt Wake Me Up van Aviici bij DWDD Bekijk deze video » LuckyTV : Wegwerpgebaar supporter FC Den Bosch Bekijk deze video »
Entertainment :
DWDD gemist? Tom Egbers gaat op zoek naar zijn Ierse roots in Toms Ierland

Zijn serie Toms Engeland was een groot succes, nu gaat Tom Egbers een land opzij om Toms Ierland te maken. Op zijn toch door het land probeert hij erachter te komen wat de inwoners van de Brexit vinden en hoe het nou staat met de katholieke kerk.

Toms Ierland is vanaf zaterdag 23 november vanaf 20:20 uur te zien op NPO2

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Tom Egbers gaat op zoek naar zijn Ierse roots in Toms Ierland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV