Plastic korrels zijn de ondergang van Schiermonnikoog

Plastic korrels zijn de ondergang van Schiermonnikoog

Plastic korrels zijn de ondergang van <em>Schiermonnikoog</em> Het huilen staat de inwoners van Schiermonnikoog nader dan het lachen. Sinds containers met plastic van een vrachtschip zijn gevallen ligt het eiland vol plastic korreltjes. Om het allemaal op te ruimen zou een leger van vrijwilligers nodig zijn. Iedere dag spoelen er nog meer korrels aan op het strand. Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de plastic korrels op Schiermonnikoog Buitenlanders onder de indruk van koningin Máxima: "Ongelooflijk!" Bekijk deze video » Kim Kötter in de maling genomen in Hoe zal ik het zeggen?: "In broek geplast van het lachen" Bekijk deze video » "Piemels!", Kees Tol is dol blij met naaktshoots Bekijk deze video » Fransman maakt eiland van 700.000 plastic flessen Bekijk deze video »
Nieuws :
Plastic korrels zijn de ondergang van Schiermonnikoog

Het huilen staat de inwoners van Schiermonnikoog nader dan het lachen. Sinds containers met plastic van een vrachtschip zijn gevallen ligt het eiland vol plastic korreltjes. Om het allemaal op te ruimen zou een leger van vrijwilligers nodig zijn. Iedere dag spoelen er nog meer korrels aan op het strand.

Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de plastic korrels op Schiermonnikoog

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Plastic korrels zijn de ondergang van Schiermonnikoog of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen