Mick van Wely legt uit waarom justitie Martien R. graag achter de tralies zou zien

Mick van Wely legt uit waarom justitie Martien R. graag achter de tralies zou zien

<em>Mick van Wely</em> legt uit waarom justitie <em>Martien R.</em> graag achter de tralies zou zien Operatie Alfa richt zich op de familie R. in Brabant. In Brabant zijn een stuk of vijf criminele families waarvan familie R. de grootste is. Vandaag (21 november) werd hun basis in het woonwagenkamp in Lith doorzocht voor het onderzoek naar het 'familiebedrijf'. Martien R.Van de familie is Martien R. de bekendste. Hij is de afgelopen tien jaar al drie keer verdachte geweest in een grote zaak maar wist telkens aan celstraf te ontkomen. Vorige week is hij opgepakt en nu wil de politie dat graag permanent maken doormiddel van bewijzen. Bekijk hierboven het hele fragment over de familie R. en operatie Alfa Pauw gemist? Mick van Wely over verdachte moord Derk Wiersum Bekijk deze video » Ontsnapte tbs'er Ronald van Zwam: "Cocaïne en kinderporno kliniek in gesmokkeld" Bekijk deze video » Ridouan Taghi wordt beschermt door de Iraanse geheime dienst Bekijk deze video » OM-baas Gerrit van der Burg zegt dat zware criminelen gewoon door gaan in de bak Bekijk deze video »
Nieuws :
Mick van Wely legt uit waarom justitie Martien R. graag achter de tralies zou zien

Operatie Alfa richt zich op de familie R. in Brabant. In Brabant zijn een stuk of vijf criminele families waarvan familie R. de grootste is. Vandaag (21 november) werd hun basis in het woonwagenkamp in Lith doorzocht voor het onderzoek naar het 'familiebedrijf'.

Martien R.
Van de familie is Martien R. de bekendste. Hij is de afgelopen tien jaar al drie keer verdachte geweest in een grote zaak maar wist telkens aan celstraf te ontkomen. Vorige week is hij opgepakt en nu wil de politie dat graag permanent maken doormiddel van bewijzen.

Bekijk hierboven het hele fragment over de familie R. en operatie Alfa

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mick van Wely legt uit waarom justitie Martien R. graag achter de tralies zou zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV