Serengeti gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Serengeti gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Serengeti gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende zes vrijdagen is de BBC-natuurdocumentaireserie Serengeti wekelijks te zien op NPO 1. Een groep savannedieren wordt gevolgd in de ongerepte natuur van de Serengeti in het hart van Afrika. Echte levenHet verhaal is gedramatiseerd, maar wel gebaseerd op het echte leven van de dieren in Afrika. Hun levens vertrengelen zich in de serie en krijgen een dramatisch verloop. OvervloedDe eerste aflevering begint met een tijd van overvloed in de Serengeti. Er is meer dan genoeg voedsel. Maar door een reeks aan onverwachte gebeurtenissen keren families zich tegen elkaar en komen relaties onder druk te staan. StikjaloersDe emoties lopen hoog op als de wereld van de hoofdrolspelers op zijn kop wordt gezet: de vurige mannetjesbaviaan Bakari wordt stikjaloers als zijn geliefde vrouwtje wordt ingepikt door de nieuwe, agressievere leider van de groep. Trailer nieuwe natuurserie Serengeti op NPO 1 Bekijk deze video »
Uitzending :
Serengeti

De komende zes vrijdagen is de BBC-natuurdocumentaireserie Serengeti wekelijks te zien op NPO 1. Een groep savannedieren wordt gevolgd in de ongerepte natuur van de Serengeti in het hart van Afrika.

Echte leven
Het verhaal is gedramatiseerd, maar wel gebaseerd op het echte leven van de dieren in Afrika. Hun levens vertrengelen zich in de serie en krijgen een dramatisch verloop.

Overvloed
De eerste aflevering begint met een tijd van overvloed in de Serengeti. Er is meer dan genoeg voedsel. Maar door een reeks aan onverwachte gebeurtenissen keren families zich tegen elkaar en komen relaties onder druk te staan.

Stikjaloers
De emoties lopen hoog op als de wereld van de hoofdrolspelers op zijn kop wordt gezet: de vurige mannetjesbaviaan Bakari wordt stikjaloers als zijn geliefde vrouwtje wordt ingepikt door de nieuwe, agressievere leider van de groep.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serengeti of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV