Louis Theroux: The Night in Question gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: The Night in Question gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: The Night in Question gemist? Bekijk hier de hele uitzending __In deze documentaire onderzoekt Louis Theroux het stijgende aantal seksuele aanrandingen op universiteitscampussen. Verkachting en aanrandingDaarvoor gaat hij naar de oostkust van de Verenigde Staten. Theroux ontmoet daar jonge mannen die beschuldigd zijn van verkrachting en aanranding. Ze zijn niet schuldig bevonden door de rechtbank, maar toch worden ze door de universiteiten zelf op het matje geroepen en riskeren ze een schorsing als blijkt dat de aantijgingen terecht zijn. SlachtoffersLouis Theroux praat ook met de slachtoffers, die zich in de steek gelaten voelen door het rechtssysteem. Zij vinden dat deze interne onderzoeken gerechtigheid brengen. Hij praat er ook met professionals die de jonge generatie nieuwe regels proberen bij te brengen. Alberto Stegeman ontmaskert directeur modellenbureau à la Harvey Weinstein Bekijk deze video » Marc van der Linden over prins Andrew: 'Verhaal rammelt aan alle kanten' Bekijk deze video »
Uitzending :
Louis Theroux: The Night in Question

__In deze documentaire onderzoekt Louis Theroux het stijgende aantal seksuele aanrandingen op universiteitscampussen.

Verkachting en aanranding
Daarvoor gaat hij naar de oostkust van de Verenigde Staten. Theroux ontmoet daar jonge mannen die beschuldigd zijn van verkrachting en aanranding. Ze zijn niet schuldig bevonden door de rechtbank, maar toch worden ze door de universiteiten zelf op het matje geroepen en riskeren ze een schorsing als blijkt dat de aantijgingen terecht zijn.

Slachtoffers
Louis Theroux praat ook met de slachtoffers, die zich in de steek gelaten voelen door het rechtssysteem. Zij vinden dat deze interne onderzoeken gerechtigheid brengen. Hij praat er ook met professionals die de jonge generatie nieuwe regels proberen bij te brengen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Louis Theroux: The Night in Question of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV