Ellie Lust over haar grootste politieverdriet: Donaldje werd aangereden door trein

Ellie Lust over haar grootste politieverdriet: Donaldje werd aangereden door trein

<em>Ellie Lust</em> over haar grootste politieverdriet: <em>Donaldje</em> werd aangereden door trein Ellie Lust is inmiddels een bekende tv-maker, maar ze heeft heel lang als politieagente gewerkt. Daar kreeg ze met de gruwelijkste dingen te maken. Ze vertelt over Donaldje, een jongetje dat met zijn vriendjes langs het treinspoor aan het spelen was en plotseling werd geraakt door de sneltrein. Toen Lust het de ouders en het tweelingbroertje van de jongen moest vertellen, brak ze. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Ellie Lust: "Moeten er eerst twee agenten ontploffen voor er iets gebeurt?" Bekijk deze video » Ellie Lust pakt illegale handel mishandelde ‘fabriekshondjes’ aan Bekijk deze video » Goede en slechte herinneringen worden gedeeld in het boek van Ellie Lust Bekijk deze video »
Talkshow :
Ellie Lust over haar grootste politieverdriet: Donaldje werd aangereden door trein

Ellie Lust is inmiddels een bekende tv-maker, maar ze heeft heel lang als politieagente gewerkt. Daar kreeg ze met de gruwelijkste dingen te maken. Ze vertelt over Donaldje, een jongetje dat met zijn vriendjes langs het treinspoor aan het spelen was en plotseling werd geraakt door de sneltrein. Toen Lust het de ouders en het tweelingbroertje van de jongen moest vertellen, brak ze.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ellie Lust over haar grootste politieverdriet: Donaldje werd aangereden door trein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV