Lange Frans verontschuldigt zich voor optreden: "Doe nog maar een kopje gemberthee"

Lange Frans verontschuldigt zich voor optreden: "Doe nog maar een kopje gemberthee"

Lange Frans verontschuldigt zich voor optreden: "Doe nog maar een kopje gemberthee" Lange Frans en Baas B hebben zich na jaren van onenigheid weer met elkaar verzoend, en dat heeft zelfs nieuwe muziek opgeleverd. Daarvoor zijn ze bovendien enkele bijzondere samenwerkingen aangegaan; met VOF De Kunst ('Suzanne'), bijvoorbeeld. Overigens biedt Lange Frans tijdens het gesprek in Beau al wel vast zijn excuses aan voor het optreden dat hij zal geven, want hij is griepierig: "Doe nog maar een kopje gemberthee!" Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Lange Frans en Baas B over samenwerking na 10 jaar: 'De chemie was er weer' Bekijk deze video » Lange Frans en Baas B druk bezig met nieuwe muziek Bekijk deze video » Maestro gemist? Bekijk het optreden van Lange Frans in zijn vuurdoop Bekijk deze video »
Talkshow :
Lange Frans verontschuldigt zich voor optreden: "Doe nog maar een kopje gemberthee"

Lange Frans en Baas B hebben zich na jaren van onenigheid weer met elkaar verzoend, en dat heeft zelfs nieuwe muziek opgeleverd. Daarvoor zijn ze bovendien enkele bijzondere samenwerkingen aangegaan; met VOF De Kunst ('Suzanne'), bijvoorbeeld. Overigens biedt Lange Frans tijdens het gesprek in Beau al wel vast zijn excuses aan voor het optreden dat hij zal geven, want hij is griepierig: "Doe nog maar een kopje gemberthee!"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lange Frans verontschuldigt zich voor optreden: "Doe nog maar een kopje gemberthee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV