Relatieproblemen voor Sylvie Meis? Verloofde Niclas Castello nergens meer te bekennen

Relatieproblemen voor Sylvie Meis? Verloofde Niclas Castello nergens meer te bekennen

Relatieproblemen voor <em>Sylvie Meis</em>? Verloofde <em>Niclas Castello</em> nergens meer te bekennen Sylvie Meis is nog altijd één van de grootste tv-sterren van Duitsland, en ze was donderdag dan ook uitgenodigd voor de uitreiking van de Bambi Awards (de belangrijkste mediaprijzen bij onze oosterburen). Opvallend was dat haar verloofde Niclas Castello schitterde door afwezigheid. Relatieproblemen?Uiteraard duikt de roddelpers er direct bovenop, want waarom zou Castello verstek laten gaan bij deze grote awardshow, die meer dan drie uur in beslag nam? Want ook gedurende die ellenlange avond zat Sylvie in haar uppie in de zaal. Is er nu al weer sprake van mogelijke relatieproblemen tussen de twee? Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Rafael van der Vaart maakt geen woord vuil aan nieuwe relatie Sylvie Meis Bekijk deze video » Sylvie Meis heeft sexy shoot in hotelsuite Bekijk deze video » Sylvie Meis warmt zich aan open haard in auto Bekijk deze video »
Gossip :
Relatieproblemen voor Sylvie Meis? Verloofde Niclas Castello nergens meer te bekennen

Sylvie Meis is nog altijd één van de grootste tv-sterren van Duitsland, en ze was donderdag dan ook uitgenodigd voor de uitreiking van de Bambi Awards (de belangrijkste mediaprijzen bij onze oosterburen). Opvallend was dat haar verloofde Niclas Castello schitterde door afwezigheid.

Relatieproblemen?
Uiteraard duikt de roddelpers er direct bovenop, want waarom zou Castello verstek laten gaan bij deze grote awardshow, die meer dan drie uur in beslag nam? Want ook gedurende die ellenlange avond zat Sylvie in haar uppie in de zaal. Is er nu al weer sprake van mogelijke relatieproblemen tussen de twee?

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Relatieproblemen voor Sylvie Meis? Verloofde Niclas Castello nergens meer te bekennen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen