Taxichauffeur overleden na ernstig ongeluk in Amsterdam

Taxichauffeur overleden na ernstig ongeluk in Amsterdam

<em>Taxichauffeur</em> overleden na ernstig ongeluk in <em>Amsterdam</em> Bij een ernstig ongeluk op de Seineweg in Amsterdam is een taxichauffeur om het leven gekomen nadat hij tegen een boom is gebotst. Waarom de taxi tegen de boom belandde, is nog niet bekend. Er werd een traumateam ingezet, maar de hulp kwam voor de chauffeur te laat; een passagier is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk beelden van na het ongeluk hierboven. Aanrijding Amersfoort: Drie fietsers gewond Bekijk deze video » Johann Zarco omver gesmeten in bizarre crash bij MotoGP van Valencia Bekijk deze video » Dichte mist zorgt voor ernstig auto-ongeluk bij Zwolle Bekijk deze video »
Nieuws :
Taxichauffeur overleden na ernstig ongeluk in Amsterdam

Bij een ernstig ongeluk op de Seineweg in Amsterdam is een taxichauffeur om het leven gekomen nadat hij tegen een boom is gebotst. Waarom de taxi tegen de boom belandde, is nog niet bekend. Er werd een traumateam ingezet, maar de hulp kwam voor de chauffeur te laat; een passagier is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk beelden van na het ongeluk hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Taxichauffeur overleden na ernstig ongeluk in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen