Jurist Afshin Elian vergelijkt IS-bruiden met Waffen-SS: "Geen empathie voor hebben"

Jurist Afshin Elian vergelijkt IS-bruiden met Waffen-SS: "Geen empathie voor hebben"

Jurist <em>Afshin Elian</em> vergelijkt IS-bruiden met Waffen-SS: &quot;Geen empathie voor hebben&quot; Jurist/rechtsgeleerde Afshin Elian zat vandaag bij Goedemorgen Nederland om zijn licht te laten schijnen op de kwestie van de IS-bruiden. Volgens hem is het onbegrijpelijk dat sommige Nederlanders empathie voor ze opbrengen, want ze hebben volgens hem deelgenomen aan misdaden tegen de menselijkheid. "Wie van ons heeft er empathie voor de Waffen-SS? Niemand!" Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Fleur Agema over kort geding IS-vrouwen: "Weerzinwekkend" Bekijk deze video » IS-vrouwen stappen naar de rechter en eisen terugkeer naar Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Jurist Afshin Elian vergelijkt IS-bruiden met Waffen-SS: "Geen empathie voor hebben"

Jurist/rechtsgeleerde Afshin Elian zat vandaag bij Goedemorgen Nederland om zijn licht te laten schijnen op de kwestie van de IS-bruiden. Volgens hem is het onbegrijpelijk dat sommige Nederlanders empathie voor ze opbrengen, want ze hebben volgens hem deelgenomen aan misdaden tegen de menselijkheid. "Wie van ons heeft er empathie voor de Waffen-SS? Niemand!"

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jurist Afshin Elian vergelijkt IS-bruiden met Waffen-SS: "Geen empathie voor hebben" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen