Bizar verhaal: 82-jarige man uit Oosterbeek heeft waarschijnlijk 150 kinderen

Bizar verhaal: 82-jarige man uit Oosterbeek heeft waarschijnlijk 150 kinderen

Bizar verhaal: 82-jarige man uit <em>Oosterbeek</em> heeft waarschijnlijk 150 kinderen Er is een bizar verhaal opgedoken uit het Gelderse Oosterbeek. Een 82-jarige man heeft naar schatting 150 kinderen omdat de eigenaar van de lokale vruchtbaarheidskliniek het zaad van de anonieme zaaddonoren van zijn kliniek veel vaker dan toegestaan gebruikte.. MedelijdenDe eigenaar, een gepensioneerde huisarts, runde in de jaren zeventig en tachtig een eigen vruchtbaarheidskliniek, en heeft daarvoor dus veelvuldig de zaadcellen van dezelfde donoren gebruikt. Maar waarom deed hij dit? Volgens Paul Bolwerk, verslaggever van De Gelderlander, had de man medelijden met kinderloze stellen bij hem uit de buurt, waarna hij de kliniek oprichtte. Bekijk de reportage over de gepensioneerde huisarts uit Oosterbeek hierboven. Kind vruchtbaarheidskliniek Jan Karbaat: "Ik kan niet meer huilen" Bekijk deze video » Maxime Meiland wil weer zwanger worden, vader Martien is emoties nauwelijks de baas Bekijk deze video » Emoties in Chateau Meiland lopen hoog op: Maxime is niet zwanger Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizar verhaal: 82-jarige man uit Oosterbeek heeft waarschijnlijk 150 kinderen

Er is een bizar verhaal opgedoken uit het Gelderse Oosterbeek. Een 82-jarige man heeft naar schatting 150 kinderen omdat de eigenaar van de lokale vruchtbaarheidskliniek het zaad van de anonieme zaaddonoren van zijn kliniek veel vaker dan toegestaan gebruikte..

Medelijden
De eigenaar, een gepensioneerde huisarts, runde in de jaren zeventig en tachtig een eigen vruchtbaarheidskliniek, en heeft daarvoor dus veelvuldig de zaadcellen van dezelfde donoren gebruikt. Maar waarom deed hij dit? Volgens Paul Bolwerk, verslaggever van De Gelderlander, had de man medelijden met kinderloze stellen bij hem uit de buurt, waarna hij de kliniek oprichtte.

Bekijk de reportage over de gepensioneerde huisarts uit Oosterbeek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizar verhaal: 82-jarige man uit Oosterbeek heeft waarschijnlijk 150 kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen