Angela de Jong: "Stopzetten De Villa is slecht voor reputatie Peter van der Vorst"

Angela de Jong: "Stopzetten De Villa is slecht voor reputatie Peter van der Vorst"

Angela de Jong: &quot;Stopzetten <em>De Villa</em> is slecht voor reputatie Peter van der Vorst&quot; KIJK NU: Bekijk hier de hele uitzending van #BOOS over het schandaal in De Villa: Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa Bekijk deze video » RTL maakte gisteren bekend per direct te stoppen met het uitzenden van realityserie de Villa, vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag. Angela de Jong was geen trouwe kijker en is er dan ook niet rouwig om: "Nee, ik had het tot nu toe niet op mijn verlanglijstje staan om te gaan kijken." Smet op reputatie Peter van der VorstHet is, na het fiasco van het programma van Jan de Hoop en het vroegtijdig cancelen van Het Spijt Me, een nieuwe tegenslag voor RTL-directeur Peter van der Vorst: "Hij heeft voor de tweede keer in korte tijd een pogramma van de buis moeten halen. Dit begint wel een beetje een patroon te worden en is niet goed voor zijn reputatie", aldus de tv-recensente. Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Bekijk ook RTL cancelt realityshow De Villa vanwege seksuele grensoverschrijding Bekijk deze video » Nieuw programma Jan de Hoop verdwijnt al na één aflevering van televisie Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: "Stopzetten De Villa is slecht voor reputatie Peter van der Vorst"

KIJK NU: Bekijk hier de hele uitzending van #BOOS over het schandaal in De Villa:

RTL maakte gisteren bekend per direct te stoppen met het uitzenden van realityserie de Villa, vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag. Angela de Jong was geen trouwe kijker en is er dan ook niet rouwig om: "Nee, ik had het tot nu toe niet op mijn verlanglijstje staan om te gaan kijken."

Smet op reputatie Peter van der Vorst
Het is, na het fiasco van het programma van Jan de Hoop en het vroegtijdig cancelen van Het Spijt Me, een nieuwe tegenslag voor RTL-directeur Peter van der Vorst: "Hij heeft voor de tweede keer in korte tijd een pogramma van de buis moeten halen. Dit begint wel een beetje een patroon te worden en is niet goed voor zijn reputatie", aldus de tv-recensente. Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Stopzetten De Villa is slecht voor reputatie Peter van der Vorst" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen