Eerste beelden docuserie Bizzey (vanaf 6 december op Videoland)

Eerste beelden docuserie Bizzey (vanaf 6 december op Videoland)

Eerste beelden docuserie <em>Bizzey</em> (vanaf 6 december op Videoland) Rapper Bizzey behoort momenteel tot de populairste artiesten van Nederland dankzij grote hits als 'Traag', 'Ja!' en 'Hij is van mij'. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn in het leven van 's lands populairste urban artiest, zoals blijkt uit de docuserie Bizzey. De driedelige documentaireserie Bizzey is vanaf 6 december te zien op Videoland. Feelgood-serie Kerst bij Koosje met Katja Schuurman nu te zien bij Videoland Bekijk deze video » LIFE OF KIM: Verbouwing huis Kim Feenstra is ‘net een comedyfilm’ Bekijk deze video »
Serie :
Eerste beelden docuserie Bizzey (vanaf 6 december op Videoland)

Rapper Bizzey behoort momenteel tot de populairste artiesten van Nederland dankzij grote hits als 'Traag', 'Ja!' en 'Hij is van mij'. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn in het leven van 's lands populairste urban artiest, zoals blijkt uit de docuserie Bizzey.

De driedelige documentaireserie Bizzey is vanaf 6 december te zien op Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden docuserie Bizzey (vanaf 6 december op Videoland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV