Nederlandse jongen wil Kim Kardashian-kont en laat siliconen inspuiten

Nederlandse jongen wil Kim Kardashian-kont en laat siliconen inspuiten

Nederlandse jongen wil <em>Kim Kardashian-kont</em> en laat siliconen inspuiten Merel Westrik had deze week in Ladies Night aandacht voor plastische chirurgie. Een van haar gasten was Deniz, die de billen van Kim Kardashian wilde en daarom siliconen liet inspuiten: "Het is 480 cc per bil en het zit heerlijk, als een extra kussentje." Verslavend?Hij laat dan ook maar wat graag zijn vernieuwde achterwerk aan het publiek zien en is er trots op: "Ik ben er heel blij mee maar wil eigenlijk nog meer. Het mag voor mij nog wel een dubbele." Westrik vraagt zich af of het niet verslavend is, dat gesleutel aan jezelf. "Dat klopt. Je raakt er onbewust verslaafd aan. Maar ik weet wat ik wil en dat is fake en natural tegelijkertijd", aldus Deniz. Bekijk het fragment van Ladies Night hierboven. Bekijk ook Angela de Jong: "Stopzetten De Villa is slecht voor reputatie Peter van der Vorst" Bekijk deze video » Merel Westrik dolgelukkig met Pepijn Crone: "Heel vrolijkmakend, maar nog pril" Bekijk deze video » Kim Kardashian kaart Zwarte Piet-traditie aan: "Waar bemoeit ze zich mee?" Bekijk deze video »
TV :
Nederlandse jongen wil Kim Kardashian-kont en laat siliconen inspuiten

Merel Westrik had deze week in Ladies Night aandacht voor plastische chirurgie. Een van haar gasten was Deniz, die de billen van Kim Kardashian wilde en daarom siliconen liet inspuiten: "Het is 480 cc per bil en het zit heerlijk, als een extra kussentje."

Verslavend?
Hij laat dan ook maar wat graag zijn vernieuwde achterwerk aan het publiek zien en is er trots op: "Ik ben er heel blij mee maar wil eigenlijk nog meer. Het mag voor mij nog wel een dubbele." Westrik vraagt zich af of het niet verslavend is, dat gesleutel aan jezelf. "Dat klopt. Je raakt er onbewust verslaafd aan. Maar ik weet wat ik wil en dat is fake en natural tegelijkertijd", aldus Deniz. Bekijk het fragment van Ladies Night hierboven.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse jongen wil Kim Kardashian-kont en laat siliconen inspuiten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier