Mishandelingen Gorinchem: de schokkende beelden

Mishandelingen Gorinchem: de schokkende beelden

Mishandelingen <em>Gorinchem</em>: de schokkende beelden Nederland is al dagen in de ban van een groep allochtone jongens in Gorinchem, die leeftijdsgenoten mishandelden. Thierry Baudet spreekt over tribaal geweld en Omroep MAX-directeur Jan Slagter wil de vechtersbazen oppakken en het land uit zetten. Schokkende beeldenDe beelden van de vechtpartij gaan inmiddels het internet over en kunnen als zeer schokkend worden ervaren. Wil je ze alsnog zien dan kan dat hierboven. Hieronder zie je een item van EenVandaag, dat alle ontstane ophef bespreekt. Bekijk ook Zware mishandelingen in Gorinchem: 'Groep jongeren moet gestraft worden' Bekijk deze video » Nederlandse jongen wil Kim Kardashian-kont en laat siliconen inspuiten Bekijk deze video » The Voice: tot ongeloof van Anouk krijgt Lil' Kleine applaus voor krijgen van kind Bekijk deze video »
Nieuws :
Mishandelingen Gorinchem: de schokkende beelden

Nederland is al dagen in de ban van een groep allochtone jongens in Gorinchem, die leeftijdsgenoten mishandelden. Thierry Baudet spreekt over tribaal geweld en Omroep MAX-directeur Jan Slagter wil de vechtersbazen oppakken en het land uit zetten.

Schokkende beelden
De beelden van de vechtpartij gaan inmiddels het internet over en kunnen als zeer schokkend worden ervaren. Wil je ze alsnog zien dan kan dat hierboven. Hieronder zie je een item van EenVandaag, dat alle ontstane ophef bespreekt.Praat mee
Hoe kan Nederland het beste reageren op het nieuws uit Gorinchem?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV