Victoria's Secrets beroemde modeshow behoort tot verleden. Te vrouwonvriendelijk?

Victoria's Secrets beroemde modeshow behoort tot verleden. Te vrouwonvriendelijk?

<em>Victoria's Secrets</em> beroemde modeshow behoort tot verleden. Te vrouwonvriendelijk? Lingeriemerk Victoria’s Secret heeft haar jaarlijkse, altijd veelbesproken, fashionshow afgelast. Het gaat niet goed met het merk en daarnaast liepen de kijkcijfers van de wereldberoemde show al jaren terug. Dat waren vermoedelijk belangrijke redenen om te stoppen met het evenement, dat 23 jaar bestond. Wereldberoemde modellenBeroemde Nederlandse modellen als Doutzen Kroes en Romee Strijd schitterden in het verleden op de catwalk van het bekende merk en stonden bekend als Victoria's Secret Angel. Ook Tyra Banks, Heidi Klum en Gisele Bündchen waren in de shows te zien. KritiekDe show kreeg de afgelopen jaren steeds meer kritiek over zich heen: het zou vrouwonvriendelijk en niet meer van deze tijd zijn. Volgens een woordvoerder van het merk zullen ze in de toekomst op een andere manier met hun klanten gaan communiceren. Bekijk het fragment van E! News over het stoppen van de show hierboven. Bekijk ook Doutzen Kroes en Sunnery James smoorverliefd in bed Bekijk deze video » Nederlandse jongen wil Kim Kardashian-kont en laat siliconen inspuiten Bekijk deze video » The Voice: tot ongeloof van Anouk krijgt Lil' Kleine applaus voor krijgen van kind Bekijk deze video »
Nieuws :
Victoria's Secrets beroemde modeshow behoort tot verleden. Te vrouwonvriendelijk?

Lingeriemerk Victoria’s Secret heeft haar jaarlijkse, altijd veelbesproken, fashionshow afgelast. Het gaat niet goed met het merk en daarnaast liepen de kijkcijfers van de wereldberoemde show al jaren terug. Dat waren vermoedelijk belangrijke redenen om te stoppen met het evenement, dat 23 jaar bestond.

Wereldberoemde modellen
Beroemde Nederlandse modellen als Doutzen Kroes en Romee Strijd schitterden in het verleden op de catwalk van het bekende merk en stonden bekend als Victoria's Secret Angel. Ook Tyra Banks, Heidi Klum en Gisele Bündchen waren in de shows te zien.

Kritiek
De show kreeg de afgelopen jaren steeds meer kritiek over zich heen: het zou vrouwonvriendelijk en niet meer van deze tijd zijn. Volgens een woordvoerder van het merk zullen ze in de toekomst op een andere manier met hun klanten gaan communiceren. Bekijk het fragment van E! News over het stoppen van de show hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Victoria's Secrets beroemde modeshow behoort tot verleden. Te vrouwonvriendelijk? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV