Estavana Polman: "Rafael, Damián, mijn dochtertje en ik zitten goed in Denemarken"

Estavana Polman: "Rafael, Damián, mijn dochtertje en ik zitten goed in Denemarken"

<em>Estavana Polman</em>: &quot;Rafael, <em>Damián</em>, mijn dochtertje en ik zitten goed in Denemarken&quot; Estavana Polman is helemaal klaar voor het aankomende WK: "Ik voel me goed en lekker, de ploeg heeft het gezellig samen en is fit dus laat maar komen dat Japan." Alles kloptPolman verlengde onlangs haar contract bij de Deense club waarvoor ze speelt. Dat heeft zo zijn redenen: "Alles klopt hier gewoon. Ik ben daarnaast niet meer alleen en heb ook een familie waar ik aan denk. Mijn kleine meisje heeft het fantastisch en Damián (de zoon van haar vriend Rafael van der Vaart en Sylvie Meis) is dichtbij. Raf kan goed heen en weer voor werk. Het is goed zo." Bekijk het hele interview van Ziggo Sport hierboven. Bekijk ook Rafael van der Vaart wil niet reageren op verloving ex Sylvie Meis Bekijk deze video » Nederlandse jongen wil Kim Kardashian-kont en laat siliconen inspuiten Bekijk deze video »
Sport :
Estavana Polman: "Rafael, Damián, mijn dochtertje en ik zitten goed in Denemarken"

Estavana Polman is helemaal klaar voor het aankomende WK: "Ik voel me goed en lekker, de ploeg heeft het gezellig samen en is fit dus laat maar komen dat Japan."

Alles klopt
Polman verlengde onlangs haar contract bij de Deense club waarvoor ze speelt. Dat heeft zo zijn redenen: "Alles klopt hier gewoon. Ik ben daarnaast niet meer alleen en heb ook een familie waar ik aan denk. Mijn kleine meisje heeft het fantastisch en Damián (de zoon van haar vriend Rafael van der Vaart en Sylvie Meis) is dichtbij. Raf kan goed heen en weer voor werk. Het is goed zo." Bekijk het hele interview van Ziggo Sport hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Estavana Polman: "Rafael, Damián, mijn dochtertje en ik zitten goed in Denemarken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV