Brie Larson wil een gratis Disney+ account: "Ik zit in jullie kunstwerken!"

Brie Larson wil een gratis Disney+ account: "Ik zit in jullie kunstwerken!"

<em>Brie Larson</em> wil een gratis Disney+ account: &quot;Ik zit in jullie kunstwerken!&quot; Brie Larson hield zich enkele jaren geleden vooral bezig met indiefilms als Short Term 12 en Room (waarvoor ze een Oscar voor Beste Actrice won), maar is inmiddels een wereldster dankzij haar rol als Captain Marvel. Ze vindt dat ze wel een gratis account op Disney+ verdiend heeft. KindsterZe was namelijk al op jonge leeftijd te zien in de Disney Original Right on Track, en heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat geld in het laatje gebracht door haar rollen in de films Captain Marvel en Avengers: Endgame. Die laatste is zelfs de film met de hoogste opbrengst aller tijden: zo'n 2,8 miljard dollar. Bekijk het intervew van Ellen DeGeneres met Brie Larson hierboven. Betekent Avengers: Endgame het einde van de Avengers? Bekijk deze video » Robert Downey jr. deelt beelden opnames actiescène Avengers: Endgame Bekijk deze video » Avengers: Endgame is officieël bestverdienende film ooit (zonder inflatie) Bekijk deze video »
Entertainment :
Brie Larson wil een gratis Disney+ account: "Ik zit in jullie kunstwerken!"

Brie Larson hield zich enkele jaren geleden vooral bezig met indiefilms als Short Term 12 en Room (waarvoor ze een Oscar voor Beste Actrice won), maar is inmiddels een wereldster dankzij haar rol als Captain Marvel. Ze vindt dat ze wel een gratis account op Disney+ verdiend heeft.

Kindster
Ze was namelijk al op jonge leeftijd te zien in de Disney Original Right on Track, en heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat geld in het laatje gebracht door haar rollen in de films Captain Marvel en Avengers: Endgame. Die laatste is zelfs de film met de hoogste opbrengst aller tijden: zo'n 2,8 miljard dollar.

Bekijk het intervew van Ellen DeGeneres met Brie Larson hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Brie Larson wil een gratis Disney+ account: "Ik zit in jullie kunstwerken!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen