Bizarre details over duivelskoppel dat na 23 jaar voor moord is gepakt

Bizarre details over duivelskoppel dat na 23 jaar voor moord is gepakt

<em>Bizarre details</em> over <em>duivelskoppel</em> dat na 23 jaar voor <em>moord</em> is gepakt De Belgen zijn in de ban van het moordduo dat in Ivoorkust is opgepakt na 23 jaar op de vlucht te zijn geweest. Hilde van Acker en Jean-Claude LaCote zijn gevlucht naar Afrika en meer dan 20 jaar zijn ze in verschillende landen geweest om te schuilen. Het koppel was bij verstek veroordeeld voor de moord op een Britse zakenman. Ze hebben levenslang gekregen. Bekijk de De Telegraaf-beelden over dit bizarre moordduo hierboven. Slakkenpoep gaat Chantal Janzen niet te ver als het gaat om eeuwige jeugd Bekijk deze video » John van den Heuvel vindt aanhouding neef Ridouan Taghi erg belangrijk Bekijk deze video » Lil’ Kleine en Famke Louise: zoveel betaal je voor een half uurtje Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizarre details over duivelskoppel dat na 23 jaar voor moord is gepakt

De Belgen zijn in de ban van het moordduo dat in Ivoorkust is opgepakt na 23 jaar op de vlucht te zijn geweest.

Hilde van Acker en Jean-Claude LaCote zijn gevlucht naar Afrika en meer dan 20 jaar zijn ze in verschillende landen geweest om te schuilen. Het koppel was bij verstek veroordeeld voor de moord op een Britse zakenman. Ze hebben levenslang gekregen.

Bekijk de De Telegraaf-beelden over dit bizarre moordduo hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre details over duivelskoppel dat na 23 jaar voor moord is gepakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV