Veertien mannen en vrouwen worden opgeleid tot spion in nieuw programma I SPY

Veertien mannen en vrouwen worden opgeleid tot spion in nieuw programma I SPY

<em>Veertien mannen en vrouwen</em> worden opgeleid <em>tot spion</em> in nieuw programma <em>I SPY</em> In het nieuwe programma I Spy volgen veertien gewone Nederlanders een opleiding tot spion. Het doel van het trainingsprogramma is zelfstandig uitgezonden worden op een buitenlandse missie. De komende zes weken om 20:25 uur op NPO 3. UndercoverDrie Nederlandse voormalige inlichtingenofficieren trainen de geselecteerde deelnemers dag en nacht. Daarbij worden hun grenzen verlegd en zijn moed en lef hard nodig. Ze krijgen te maken met verraad, gaan undercover onder totaal onverwachte omstandigheden, worden ondervraagd en moeten ongezien een target volgen. Doorgeladen pistoolWat doen zij, geblinddoekt en met een doorgeladen pistool, als er een dreiging op hen afkomt? Weten zij hun hoofd koel te houden? Weten zij, op het moment dat hun leven of dat van een ander ervan afhangt, de juiste beslissing te nemen? Veertien mannen en vrouwen worden opgeleid tot spion in nieuw programma I SPY Bekijk deze video » Nieuwe programma I SPY vanaf maandag 2 december op NPO 3 Bekijk deze video »
TV :
Veertien mannen en vrouwen worden opgeleid tot spion in nieuw programma I SPY

In het nieuwe programma I Spy volgen veertien gewone Nederlanders een opleiding tot spion. Het doel van het trainingsprogramma is zelfstandig uitgezonden worden op een buitenlandse missie. De komende zes weken om 20:25 uur op NPO 3.

Undercover
Drie Nederlandse voormalige inlichtingenofficieren trainen de geselecteerde deelnemers dag en nacht. Daarbij worden hun grenzen verlegd en zijn moed en lef hard nodig. Ze krijgen te maken met verraad, gaan undercover onder totaal onverwachte omstandigheden, worden ondervraagd en moeten ongezien een target volgen.

Doorgeladen pistool
Wat doen zij, geblinddoekt en met een doorgeladen pistool, als er een dreiging op hen afkomt? Weten zij hun hoofd koel te houden? Weten zij, op het moment dat hun leven of dat van een ander ervan afhangt, de juiste beslissing te nemen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van I Spy
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veertien mannen en vrouwen worden opgeleid tot spion in nieuw programma I SPY of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen