Hilarische compilatie van Martien Meiland en de dieren: "Die hond moet weg!"

Hilarische compilatie van Martien Meiland en de dieren: "Die hond moet weg!"

Hilarische compilatie van <em>Martien Meiland</em> en de dieren: &quot;Die hond moet weg!&quot; Amper een jaar geleden waren Martien en Erica Meiland uit Noordwijkerhout dat stel uit Ik Vertrek. Maar sinds ze hun eigen soap Chateau Meiland hebben is de familie reuze populair. Wil je nog even nagenieten van een compilatie van Martien vanui zijn chateau? Dat kan! ''Mevrouw Jansen jij moet weg!"SBS6 heeft een leuke compilatie gemonteerd met alle hilarische fragmenten van Martien en de dieren: "Het is toch verschrikkelijk, je kunt toch niet rustig zitten zo", moppert Martien na het lawaai van de honden. Ook de kat mevrouw Jansen is geen vriendinnetje van Martien. Bekijk hierboven de leuke fragmenten met de dieren uit het SBS6-programma Chateau Meiland. Chateau Meiland gemist? Je kunt Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv Martien Meiland gilt het uit op mini-scooter Bekijk deze video » Martien Meiland wordt de ster van TV-Kantine in het volgende seizoen Bekijk deze video » Martien Meiland wil speciale dag dat iedereen elkaar begroet met ‘hi bitch!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarische compilatie van Martien Meiland en de dieren: "Die hond moet weg!"

Amper een jaar geleden waren Martien en Erica Meiland uit Noordwijkerhout dat stel uit Ik Vertrek. Maar sinds ze hun eigen soap Chateau Meiland hebben is de familie reuze populair. Wil je nog even nagenieten van een compilatie van Martien vanui zijn chateau? Dat kan!

''Mevrouw Jansen jij moet weg!"
SBS6 heeft een leuke compilatie gemonteerd met alle hilarische fragmenten van Martien en de dieren: "Het is toch verschrikkelijk, je kunt toch niet rustig zitten zo", moppert Martien na het lawaai van de honden. Ook de kat mevrouw Jansen is geen vriendinnetje van Martien.

Bekijk hierboven de leuke fragmenten met de dieren uit het SBS6-programma Chateau Meiland. Chateau Meiland gemist? Je kunt Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische compilatie van Martien Meiland en de dieren: "Die hond moet weg!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen