Monique Smit opgenomen in het ziekenhuis: "Nooit geweten dat dit zo pijnlijk is"

Monique Smit opgenomen in het ziekenhuis: "Nooit geweten dat dit zo pijnlijk is"

Niet alleen Jan Smit voelt zich momenteel niet lekker ook zijn zusje Monique Smit zit in de lappenmand. De zangeres ligt sinds dinsdag in het ziekenhuis door een vervelende niersteen en meerdere "koliek aanvallen". Dat laat de blondine zojuist weten op Instagram.

"Ik beval liever"
"Helaas is niet alles op insta rozengeur en maneschijn", schrijft ze onder een kiekje aan het infuus. Monique moet zo snel mogelijk onder het mes.: "Mijn god, nooit geweten dat dit zo pijnlijk is, geloof me ik beval liever", grapt ze.

Wendy Online kijkt regelmatig binnen in het huis bij inspirerende BN'ers, zo ook bij Monique Smit, helaas ligt de zangeres momenteel even in het ziekenhuis. Wij hopen dat ze snel weer naar huis mag. Bekijk hieronder in watvoor mooi stulpje Monique woont.

<em>Monique Smit</em> opgenomen in het ziekenhuis: &quot;Nooit geweten dat dit zo pijnlijk is&quot; Niet alleen Jan Smit voelt zich momenteel niet lekker ook zijn zusje Monique Smit zit in de lappenmand. De zangeres ligt sinds dinsdag in het ziekenhuis door een vervelende niersteen en meerdere "koliek aanvallen". Dat laat de blondine zojuist weten op Instagram. "Ik beval liever""Helaas is niet alles op insta rozengeur en maneschijn", schrijft ze onder een kiekje aan het infuus. Monique moet zo snel mogelijk onder het mes.: "Mijn god, nooit geweten dat dit zo pijnlijk is, geloof me ik beval liever", grapt ze. Wendy Online kijkt regelmatig binnen in het huis bij inspirerende BN'ers, zo ook bij Monique Smit, helaas ligt de zangeres momenteel even in het ziekenhuis. Wij hopen dat ze snel weer naar huis mag. Bekijk hieronder in watvoor mooi stulpje Monique woont. Monique Smit in de wolken dankzij doorslapen baby Bekijk deze video » Monique Smit openhartig over gezinsleven: "Zoon Noa was best wel jaloers op broertje Luca" Bekijk deze video » Monique Smit geniet met gezin van vakantie in Turkije Bekijk deze video »
Nieuws :
Monique Smit opgenomen in het ziekenhuis: "Nooit geweten dat dit zo pijnlijk is"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Monique Smit opgenomen in het ziekenhuis: "Nooit geweten dat dit zo pijnlijk is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen