Piet Paulusma stopt 30 december met Piets weerbericht op SBS

Piet Paulusma stopt 30 december met Piets weerbericht op SBS

Piet Paulusma neemt op 30 december na 23 jaar afscheid van zijn werkgever SBS. De weerman zal dan voor het laatst te zien zijn in Piets Weerbericht, bevestigt Talpa.

"Ik ga gewoon door"
Hoewel Piet SBS gaat verlaten, stopt hij niet als weerman: "Ik noem het geen afscheid, want ik ga gewoon door, alleen niet bij SBS", aldus de weerman. Paulusma zal in de aanloop naar 30 december 2019 alle provincies langsgaan om zijn kijkers te bedanken. "De Fries wil een site maken waarop de weersverwachtingen voor vakantiebestemmingen over de hele wereld worden gepubliceerd", aldus Nu.nl.

Bekijk hieronder een oud weerbericht van Piet Paulusma.

<em>Piet Paulusma</em> stopt 30 december met <em>Piets weerbericht</em> op SBS Piet Paulusma neemt op 30 december na 23 jaar afscheid van zijn werkgever SBS. De weerman zal dan voor het laatst te zien zijn in Piets Weerbericht, bevestigt Talpa. "Ik ga gewoon door"Hoewel Piet SBS gaat verlaten, stopt hij niet als weerman: "Ik noem het geen afscheid, want ik ga gewoon door, alleen niet bij SBS", aldus de weerman. Paulusma zal in de aanloop naar 30 december 2019 alle provincies langsgaan om zijn kijkers te bedanken. "De Fries wil een site maken waarop de weersverwachtingen voor vakantiebestemmingen over de hele wereld worden gepubliceerd", aldus Nu.nl. Bekijk hieronder een oud weerbericht van Piet Paulusma.
Nieuws :
Piet Paulusma stopt 30 december met Piets weerbericht op SBS
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Piet Paulusma stopt 30 december met Piets weerbericht op SBS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen