Duncan Laurence heeft ontzettend veel zin in zijn Europa-tour

Duncan Laurence heeft ontzettend veel zin in zijn Europa-tour

<em>Duncan Laurence</em> heeft ontzettend veel zin in zijn Europa-tour Na Arcade gaat ook de tweede single van Duncan Laurence door het dak. Het nummer Love Don't Hate It staat hoog in de hitlijsten: "Het is superfijn dat het zo goed wordt opgevangen." LuchtwegeninfectieVeel goed nieuws over Duncan, maar in oktober ging het niet goed met hem, de zanger had een luchtwegeninfectie en bij hem sloeg het door op zijn stembanden: "Na een week heb ik m'n stem weer teruggevonden en stond ik weer op de planken", aldus Laurence over zijn gezondheid. "Daar heb ik heel veel zin in"Ook vertelt Songfestival-winnaar 2019 dat hij zijn Nederlandse tour heeft afgesloten, maar Europa wacht nog op hem: "Straks gaan we met een tourbus heel Europa door en daar heb ik heel veel zin in", aldus een enthousiaste Duncan. Bekijk hierboven het RTL-Boulevard-interview met Duncan Laurence over zijn gezondheid en carrière. Maarliefst 41 landen doen mee aan het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam Bekijk deze video » Duncan Laurence deelt tour-verhalen online Bekijk deze video » Fans Duncan Laurence in rep en roer vanwege nieuwe look Bekijk deze video »
Nieuws :
Duncan Laurence heeft ontzettend veel zin in zijn Europa-tour

Na Arcade gaat ook de tweede single van Duncan Laurence door het dak. Het nummer Love Don't Hate It staat hoog in de hitlijsten: "Het is superfijn dat het zo goed wordt opgevangen."

Luchtwegeninfectie
Veel goed nieuws over Duncan, maar in oktober ging het niet goed met hem, de zanger had een luchtwegeninfectie en bij hem sloeg het door op zijn stembanden: "Na een week heb ik m'n stem weer teruggevonden en stond ik weer op de planken", aldus Laurence over zijn gezondheid.

"Daar heb ik heel veel zin in"
Ook vertelt Songfestival-winnaar 2019 dat hij zijn Nederlandse tour heeft afgesloten, maar Europa wacht nog op hem: "Straks gaan we met een tourbus heel Europa door en daar heb ik heel veel zin in", aldus een enthousiaste Duncan.

Bekijk hierboven het RTL-Boulevard-interview met Duncan Laurence over zijn gezondheid en carrière.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence heeft ontzettend veel zin in zijn Europa-tour of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen