Johan Derksen en René van der Gijp verschillen nogal van mening betreft zwartepietendiscussie

Johan Derksen en René van der Gijp verschillen nogal van mening betreft zwartepietendiscussie

<em>Johan Derksen</em> en <em>René van der Gijp</em> verschillen nogal van mening betreft zwartepietendiscussie Ook bij Veronica Inside gaat het opnieuw over de zwatepietendiscussie. René van der Gijp en Johan Derksen staan lijnrecht tegenover elkaar en ook Wilfred Genee mengt zich in het gesprek. "Stop er toch mee"Wilfred meldt dat de donker getinte personen erg opkijken tegen de decembermaand en de presentator vindt dit niet leuk: "Ja, het zit heel diep, dan denk ik: 'jongens stop er toch mee'", aldus René. Johan Derksen denkt daar anders over. Bekijk hierboven het Veronica Inside-fragment waarin de drie mannen praten over de zwartepietendiscussie en het racisme in de sportwereld. Je kunt elke aflevering en fragment van Veronica Inside terugkijken via Gids.tv.__ Wilfred Genee walgt van De Villa: ’Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?’ Bekijk deze video » Wilfred Genee niet enthousiast over samenwerking met Hélène Hendriks: ‘Soms schuurt het’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Johan Derksen en René van der Gijp verschillen nogal van mening betreft zwartepietendiscussie

Ook bij Veronica Inside gaat het opnieuw over de zwatepietendiscussie. René van der Gijp en Johan Derksen staan lijnrecht tegenover elkaar en ook Wilfred Genee mengt zich in het gesprek.

"Stop er toch mee"
Wilfred meldt dat de donker getinte personen erg opkijken tegen de decembermaand en de presentator vindt dit niet leuk: "Ja, het zit heel diep, dan denk ik: 'jongens stop er toch mee'", aldus René. Johan Derksen denkt daar anders over.

Bekijk hierboven het Veronica Inside-fragment waarin de drie mannen praten over de zwartepietendiscussie en het racisme in de sportwereld. Je kunt elke aflevering en fragment van Veronica Inside terugkijken via Gids.tv.__

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen en René van der Gijp verschillen nogal van mening betreft zwartepietendiscussie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen