Supersnelle valk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Supersnelle valk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Supersnelle valk gemist? Bekijk hier de hele uitzending De slechtvalk is het snelste dier op aarde. Hij kan snelheden bereiken van meer dan 300 kilometer per uur. Maar hoe word je zo'n snelheidsduivel? Om daarachter te komen wordt een aantal jonge valken gevolgd die opgroeien in hartje Chicago. TechnologieValkenier Lloyd Buck stelt zijn slechtvalken op de proef met behulp van ultramoderne technologie en in samenwerking met vooraanstaande vogeldeskundigen. RaceLukt het Lloyd om een jonge slechtvalk te trainen voor de ultieme uitdaging op het gebied van snelheid en behendigheid: een race tegen een olympische skiër in de Zwitserse Alpen? Unieke beeldenDankzij zulke baanbrekende experimenten en unieke beelden van deze bijzondere vogels in het wild worden de geheimen achter de supersnelle valk eindelijk ontrafeld. Natuurdocu Our Planet laat voorgangers ver achter zich Bekijk deze video » Trailer nieuwe natuurserie Serengeti op NPO 1 Bekijk deze video »
Uitzending :
Supersnelle valk

De slechtvalk is het snelste dier op aarde. Hij kan snelheden bereiken van meer dan 300 kilometer per uur. Maar hoe word je zo'n snelheidsduivel? Om daarachter te komen wordt een aantal jonge valken gevolgd die opgroeien in hartje Chicago.

Technologie
Valkenier Lloyd Buck stelt zijn slechtvalken op de proef met behulp van ultramoderne technologie en in samenwerking met vooraanstaande vogeldeskundigen.

Race
Lukt het Lloyd om een jonge slechtvalk te trainen voor de ultieme uitdaging op het gebied van snelheid en behendigheid: een race tegen een olympische skiër in de Zwitserse Alpen?

Unieke beelden
Dankzij zulke baanbrekende experimenten en unieke beelden van deze bijzondere vogels in het wild worden de geheimen achter de supersnelle valk eindelijk ontrafeld.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Supersnelle valk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV