Wisting gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wisting gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wisting gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start de nieuwe Noorse misdaadserie Wisting. De tien afleveringen zijn elke zaterdag rond 20:25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. HoofdrechercheurWisting gaat over hoofdrechercheur William Wisting, die te maken heeft met de twee lastigste moordzaken uit zijn loopbaan. SeriemoordenaarTerwijl hij met hulp van de FBI onderzoek doet naar een seriemoordenaar, komt zijn dochter in gevaarlijk vaarwater wanneer ze voor haar werk als journalist met dezelfde zaken als haar vader in aanraking komt. Kwaad daglichtWanneer Wisting vervolgens zelf in een kwaad daglicht wordt gesteld, kan dat het einde van zijn loopbaan betekenen. Trailer Wisting Derde seizoen The Crown brengt flinke verandering met zich mee Bekijk deze video » Bekijk beelden van première Penoza: The Final Chapter Bekijk deze video »
Uitzending :
Wisting

Vanavond start de nieuwe Noorse misdaadserie Wisting. De tien afleveringen zijn elke zaterdag rond 20:25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3.

Hoofdrechercheur
Wisting gaat over hoofdrechercheur William Wisting, die te maken heeft met de twee lastigste moordzaken uit zijn loopbaan.

Seriemoordenaar
Terwijl hij met hulp van de FBI onderzoek doet naar een seriemoordenaar, komt zijn dochter in gevaarlijk vaarwater wanneer ze voor haar werk als journalist met dezelfde zaken als haar vader in aanraking komt.

Kwaad daglicht
Wanneer Wisting vervolgens zelf in een kwaad daglicht wordt gesteld, kan dat het einde van zijn loopbaan betekenen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wisting of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV