30-jarige automobilist overlijdt in een eenzijdig ongeluk in Etten-Leur

30-jarige automobilist overlijdt in een eenzijdig ongeluk in Etten-Leur

30-jarige automobilist overlijdt in een <em>eenzijdig ongeluk</em> in Etten-Leur Gisteravond (22 november) is een 30-jarige man overleden bij een eenzijdig auto-ongeluk in Etten-Leur. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De politie vermoed dat de bestuurder de controle over het stuur verloor. Het voertuig kwam tegen een boom tot stilstand en gleed daarna de sloot in. Bekijk hierboven het de beelden die Hart van Nederland maakte van de nasleep van het ongeluk Werkdruk politie: agenten onder enorme druk Bekijk deze video » Politieactie woonwagenkamp Lith: Acht handgranaten gevonden Bekijk deze video » Gorinchem: 15-jarige Sem vertelt hoe hij in elkaar geslagen werd Bekijk deze video » Plastic korrels zijn de ondergang van Schiermonnikoog Bekijk deze video »
Nieuws :
30-jarige automobilist overlijdt in een eenzijdig ongeluk in Etten-Leur

Gisteravond (22 november) is een 30-jarige man overleden bij een eenzijdig auto-ongeluk in Etten-Leur. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De politie vermoed dat de bestuurder de controle over het stuur verloor. Het voertuig kwam tegen een boom tot stilstand en gleed daarna de sloot in.

Bekijk hierboven het de beelden die Hart van Nederland maakte van de nasleep van het ongeluk

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 30-jarige automobilist overlijdt in een eenzijdig ongeluk in Etten-Leur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen