TV Show op reis met o.a. Rob Verlinden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV Show op reis met o.a. Rob Verlinden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV Show op reis met o.a. Rob Verlinden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van de TV Show op Reis gaat Ivo Niehe onder andere langs bij tuinman Rob Verlinden. Bijna doodDe man van 'Eigen Huis en Tuin' en zijn dochters vertellen hoe hij meerdere keren aan de dood ontsnapte. Ook praten ze over Robs eerste huwelijk met zijn vrouw Jenny en zijn tweede met Robert en hoe een miraculeuze medische ingreep zijn leven met Parkinson dragelijk houdt. Hele jonge studentVerder ontmoert Ivo Niehe Laurent Simons. Hij was zes toen hij naar de middelbare school ging, acht jaar toen zijn hij eindexamen gymnasium deed en nu op zijn negende heeft hij zijn bachelor aan de TU in Eindhoven. Dansende dokterOok een gesprek met de inmiddels wereldberoemde dansende dokter Tony Adkins. Op zijn Facebookpagina plaats hij video's van hem en zijn patiënten waarop te zien is hoe ze samen dansen. Tuinman Rob Verlinden heeft veel verdriet door vechtscheiding Bekijk deze video »
Uitzending :
TV Show op reis

In deze aflevering van de TV Show op Reis gaat Ivo Niehe onder andere langs bij tuinman Rob Verlinden.

Bijna dood
De man van 'Eigen Huis en Tuin' en zijn dochters vertellen hoe hij meerdere keren aan de dood ontsnapte. Ook praten ze over Robs eerste huwelijk met zijn vrouw Jenny en zijn tweede met Robert en hoe een miraculeuze medische ingreep zijn leven met Parkinson dragelijk houdt.

Hele jonge student
Verder ontmoert Ivo Niehe Laurent Simons. Hij was zes toen hij naar de middelbare school ging, acht jaar toen zijn hij eindexamen gymnasium deed en nu op zijn negende heeft hij zijn bachelor aan de TU in Eindhoven.

Dansende dokter
Ook een gesprek met de inmiddels wereldberoemde dansende dokter Tony Adkins. Op zijn Facebookpagina plaats hij video's van hem en zijn patiënten waarop te zien is hoe ze samen dansen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV Show op reis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV