Undercover in Nederland: Pedofiel wil afspraak met 14-jarig meisje: "Niet zo snel"

Undercover in Nederland: Pedofiel wil afspraak met 14-jarig meisje: "Niet zo snel"

<em>Undercover in Nederland</em>: Pedofiel wil afspraak met 14-jarig meisje: &quot;Niet zo snel&quot; Alberto Stegeman heeft met zijn team een pedofiel op heterdaad betrapt terwijl hij met een meisje van 14 flirt: "Je bent nog mooier dan ik had gedacht" zegt hij en hij raakt haar aan. "Niet zo snel"Het meisje is hier natuurlijk niet van gediend en zegt: "Niet zo snel" en deinst terug. Even later wordt de pedofiel opgepakt door Alberto Stegeman en zijn cameraploeg. Bekijk de Undercover in Nederland-beelden hierboven. Undercover in Nederland is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv. Uitzending Undercover in Nederland over De wereld van de uitvaart gaat gewoon door Bekijk deze video » Undercover in Nederland: "Een vieze vuile oplichter, meer ben je niet!" Bekijk deze video » Oplichter verbiedt Alberto Stegeman beelden uit te zenden: "Ik weet je te vinden!" Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland: Pedofiel wil afspraak met 14-jarig meisje: "Niet zo snel"

Alberto Stegeman heeft met zijn team een pedofiel op heterdaad betrapt terwijl hij met een meisje van 14 flirt: "Je bent nog mooier dan ik had gedacht" zegt hij en hij raakt haar aan.

"Niet zo snel"
Het meisje is hier natuurlijk niet van gediend en zegt: "Niet zo snel" en deinst terug. Even later wordt de pedofiel opgepakt door Alberto Stegeman en zijn cameraploeg. Bekijk de Undercover in Nederland-beelden hierboven.

Undercover in Nederland is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Stegeman Op De Bres
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Pedofiel wil afspraak met 14-jarig meisje: "Niet zo snel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen