Rapper Bizzey doet het rustiger aan na ziekenhuisopname

Rapper Bizzey doet het rustiger aan na ziekenhuisopname

<em>Rapper Bizzey</em> doet het rustiger aan na ziekenhuisopname Rapper en dj Bizzey is populairder dan ooit. Zijn overvolle schema werd hem afgelopen week teveel. Hij belandde in het ziekenhuis met hartproblemen. Hij stond afgelopen weekend voor het eerst weer op het podium. Hij sprak voor zijn show met RTL Boulevard over zijn gezondheid. Bekijk de video van RTL Boulevard over Bizzey hierboven. Fatima Moreira de Melo over Marco van Basten: 'Iedereen maakt weleens een foute grap' Bekijk deze video » Simon Zijlemans noemt uitspraken Marco van Barsten onbegrijpelijk Bekijk deze video »
Muziek :
Rapper Bizzey doet het rustiger aan na ziekenhuisopname

Rapper en dj Bizzey is populairder dan ooit. Zijn overvolle schema werd hem afgelopen week teveel. Hij belandde in het ziekenhuis met hartproblemen. Hij stond afgelopen weekend voor het eerst weer op het podium. Hij sprak voor zijn show met RTL Boulevard over zijn gezondheid.

Bekijk de video van RTL Boulevard over Bizzey hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rapper Bizzey doet het rustiger aan na ziekenhuisopname of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV