Als de Brandweer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Als de Brandweer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Als de Brandweer gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe realityprogramma Als de Brandweer is het werk van brandweermannen en -vrouwen de komende zondagen om 20:30 uur op SBS6 van dichtbij te zien. Bijzondere beeldenDe leden van de brandweer filmen zelf ook, waardoor het programma extra bijzondere beelden oplevert. Daarnaast worden onder andere drone's, beveiligingsbeelden en warmtebeeldcamera's gebruikt. DuikersUiteraard zijn er veel branden te zien in Als de Brandweer, maar ook een onbekendere kant van het brandweerwerk wordt belicht. Zo zijn er ook duikers die een slachtoffer uit een in het water belande auto bevrijden of een uitgeput paard uit een diepe moddersloot proberen te halen. Deze afleveringIn de eerste aflevering bedreigt een uitslaande brand het huis van studenten. Een vrouw valt van haar fiets en komt onder een rijdende tram terecht. En een auto met twee inzittenden boort zich in de gevel van een computerwinkel en zorgt voor acuut instortingsgevaar. Nieuw programma Als de Brandweer op SBS6 Bekijk deze video »
Uitzending :
Als de Brandweer

In het nieuwe realityprogramma Als de Brandweer is het werk van brandweermannen en -vrouwen de komende zondagen om 20:30 uur op SBS6 van dichtbij te zien.

Bijzondere beelden
De leden van de brandweer filmen zelf ook, waardoor het programma extra bijzondere beelden oplevert. Daarnaast worden onder andere drone's, beveiligingsbeelden en warmtebeeldcamera's gebruikt.

Duikers
Uiteraard zijn er veel branden te zien in Als de Brandweer, maar ook een onbekendere kant van het brandweerwerk wordt belicht. Zo zijn er ook duikers die een slachtoffer uit een in het water belande auto bevrijden of een uitgeput paard uit een diepe moddersloot proberen te halen.

Deze aflevering
In de eerste aflevering bedreigt een uitslaande brand het huis van studenten. Een vrouw valt van haar fiets en komt onder een rijdende tram terecht. En een auto met twee inzittenden boort zich in de gevel van een computerwinkel en zorgt voor acuut instortingsgevaar.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Als de Brandweer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV