Bekijk hier een inspirerende roadtrip in de nieuwe trailer van de film Green Book

Bekijk hier een inspirerende roadtrip in de nieuwe trailer van de film Green Book

Bekijk hier een inspirerende roadtrip in de nieuwe trailer van de film Green Book De film Green Book is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In de hoofdrollen zien we Viggo Mortensen en Mahershala Ali als twee mannen die op roadtrip gaan in Zuid-Amerika rond de jaren 60. Lees hier meer over de film Green Book. Green Book is vanaf eind november te zien in Amerikaanse bioscopen. Als er meer bekend is over de release in Nederland, lees je dat op Gids.tv.
Trailer :

De film Green Book is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In de hoofdrollen zien we Viggo Mortensen en Mahershala Ali als twee mannen die op roadtrip gaan in Zuid-Amerika rond de jaren 60. Lees hier meer over de film Green Book.

Green Book is vanaf eind november te zien in Amerikaanse bioscopen. Als er meer bekend is over de release in Nederland, lees je dat op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier een inspirerende roadtrip in de nieuwe trailer van de film Green Book of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amerika, nederland, zuid amerika, film, trailer, mannen, viggo mortensen, roadtrip, mahershala ali, waargebeurd

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.