Droomhuis Gezocht in Frankrijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht in Frankrijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht in Frankrijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Droomhuis Gezocht gaan Nathalie en Dirk-Jan op zoek naar een droomhuis in Frankrijk. SamenwonenDe twee hebben elkaar leren kennen tijdens een vakantie in Kroatië. Inmiddels zijn zij tien jaar samen en hebben een latrelatie. Als er een huis bijkomt in Frankrijk, gaan zij één van de twee huizen in Nederland verkopen en voor het eerst samenwonen. CharenteEén regio steekt er voor het stel met kop en schouders bovenuit: de Charente. Dat gebied ligt in het midden van Frankrijk en is vernoemd naar de gelijknamige rivier in het gebied. Het bestaat hier vooral uit bossen en veel mooie heuvellandschappen. Ondergrondse kerkCarrie ten Napel gaat in deze aflevering 20 meter onder de grond om een wel heel bijzondere kerk te bezoeken. Er is ooit 10 jaar over gedaan om dit ondergrondse gebouw helemaal met de hand uit te hakken. Verder bezoekt zij een indrukwekkende plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog op verzoek van de Nederlandse overheid veel Nederlandse joden zijn opgevangen. Chateau Meiland: Bekijk de hoogtepunten van seizoen 2 Bekijk deze video » Chateau Meiland: de grappigste uitspraken van Martien Bekijk deze video »
Uitzending :
Droomhuis gezocht

In deze aflevering van Droomhuis Gezocht gaan Nathalie en Dirk-Jan op zoek naar een droomhuis in Frankrijk.

Samenwonen
De twee hebben elkaar leren kennen tijdens een vakantie in Kroatië. Inmiddels zijn zij tien jaar samen en hebben een latrelatie. Als er een huis bijkomt in Frankrijk, gaan zij één van de twee huizen in Nederland verkopen en voor het eerst samenwonen.

Charente
Eén regio steekt er voor het stel met kop en schouders bovenuit: de Charente. Dat gebied ligt in het midden van Frankrijk en is vernoemd naar de gelijknamige rivier in het gebied. Het bestaat hier vooral uit bossen en veel mooie heuvellandschappen.

Ondergrondse kerk
Carrie ten Napel gaat in deze aflevering 20 meter onder de grond om een wel heel bijzondere kerk te bezoeken. Er is ooit 10 jaar over gedaan om dit ondergrondse gebouw helemaal met de hand uit te hakken. Verder bezoekt zij een indrukwekkende plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog op verzoek van de Nederlandse overheid veel Nederlandse joden zijn opgevangen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Droomhuis gezocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV