Laatste aflevering Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Laatste aflevering Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Laatste aflevering Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending Spelshow waarin deelnemers uit de handen van een team professionele opsporingsexperts moeten blijven. Seizoen 4 - Aflevering 8 van 8 . Gewone burgers slaan op de vlucht om 500 uur uit handen te blijven van een voor het programma samengestelde opsporingsdienst. Dit team bestaande uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie vandaag de dag tot zijn beschikking heeft.
Uitzending :
Hunted

Spelshow waarin deelnemers uit de handen van een team professionele opsporingsexperts moeten blijven. Seizoen 4 - Aflevering 8 van 8 .

Gewone burgers slaan op de vlucht om 500 uur uit handen te blijven van een voor het programma samengestelde opsporingsdienst. Dit team bestaande uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie vandaag de dag tot zijn beschikking heeft.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hunted of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV