Goede Tijden, Slechte Tijden: Wie volgt Jef op als Sinterklaas?

Goede Tijden, Slechte Tijden: Wie volgt Jef op als Sinterklaas?

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: Wie volgt Jef op als Sinterklaas? Sinterklaas brengt dit jaar ook een bezoek in Meerdijk. In Goede Tijden, Slechte Tijden is het alleen de vraag wie dit jaar in de huid kruipt van de goedheiligman. Normaal is Jef de gelukkige, maar vanwege zijn afwezigheid wordt zijn broer Robert gevraagd of hij de Sint wil spelen… Sinterklaas valt vroegDe soap meldt dat Sinterklaas dit jaar vroeg valt in Meerdijk. Dit komt doordat GTST na de zomerstop onverwacht een week eerder begon met uitzenden, na veel kritiek van de kijkers op eindeloze herhalingen van de serie. Bekijk het Sinterklaas-fragment uit Goede Tijden, Slechte Tijden alvast in de video hierboven. Floris Bosma moet Goede tijden, slechte tijden verlaten: "Wel even slikken" Bekijk deze video » Cas Jansen bevestigt: "Ik keer terug in Goede tijden, slechte tijden" Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden: Wie volgt Jef op als Sinterklaas?

Sinterklaas brengt dit jaar ook een bezoek in Meerdijk. In Goede Tijden, Slechte Tijden is het alleen de vraag wie dit jaar in de huid kruipt van de goedheiligman. Normaal is Jef de gelukkige, maar vanwege zijn afwezigheid wordt zijn broer Robert gevraagd of hij de Sint wil spelen…

Sinterklaas valt vroeg
De soap meldt dat Sinterklaas dit jaar vroeg valt in Meerdijk. Dit komt doordat GTST na de zomerstop onverwacht een week eerder begon met uitzenden, na veel kritiek van de kijkers op eindeloze herhalingen van de serie.

Bekijk het Sinterklaas-fragment uit Goede Tijden, Slechte Tijden alvast in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goede Tijden, Slechte Tijden: Wie volgt Jef op als Sinterklaas? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV