Marco Kroon wil plaspauze tijdens rechtszitting over wildplassen

Marco Kroon wil plaspauze tijdens rechtszitting over wildplassen

<em>Marco Kroon</em> wil plaspauze tijdens rechtszitting over wildplassen Marco Kroon staat vandaag voor de rechter vanwege een incident rond wildplassen. De militair vroeg dan ook geheel in stijl tijdens deze zaak om een plaspauze. ‘Past in karakter van zitting’“Ik wil de sfeer niet bederven maar ik moet erg nodig plassen”, zei Kroon. “Het past in het karakter van deze zitting”, reageert de rechter. Kroon moet zich verantwoorden omdat hij na het wildplassen tijdens Carnaval een agent een kopstoot zou hebben gegeven. Ook zou hij met zijn geslachtsdeel hebben gezwaaid en zijn middelvinger hebben opgestoken. Bekijk het plaspauze-fragment van Marco Kroon uit Hart Van Nederland in de video hierboven. Marco Kroon voor rechter vanwege kopstoot agent: "Zijn titel staat op het spel" Bekijk deze video » Zwaaide Marco Kroon met ontbloot geslachtsdeel? Militair geëmotioneerd tijdens rechtszitting Bekijk deze video »
Nieuws :
Marco Kroon wil plaspauze tijdens rechtszitting over wildplassen

Marco Kroon staat vandaag voor de rechter vanwege een incident rond wildplassen. De militair vroeg dan ook geheel in stijl tijdens deze zaak om een plaspauze.

‘Past in karakter van zitting’
“Ik wil de sfeer niet bederven maar ik moet erg nodig plassen”, zei Kroon. “Het past in het karakter van deze zitting”, reageert de rechter. Kroon moet zich verantwoorden omdat hij na het wildplassen tijdens Carnaval een agent een kopstoot zou hebben gegeven. Ook zou hij met zijn geslachtsdeel hebben gezwaaid en zijn middelvinger hebben opgestoken.

Bekijk het plaspauze-fragment van Marco Kroon uit Hart Van Nederland in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marco Kroon wil plaspauze tijdens rechtszitting over wildplassen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV