Rechtbank deelt beelden van arrestatie en ‘kopstoot’ Marco Kroon

Rechtbank deelt beelden van arrestatie en ‘kopstoot’ Marco Kroon

Rechtbank deelt beelden van arrestatie en ‘kopstoot’ Marco Kroon Marco Kroon is gefilmd toen hij met Carnaval in de boeien werd geslagen wegens wildplassen. De militair moet vandaag voor de rechter verschijnen omdat hij tijdens zijn arrestatie een kopstoot zou hebben uitgedeeld aan een agent. De rechtbank heeft beelden vrijgegeven van deze arrestatie. Kroon ontkentDe militair zou tijdens dit incident ook met zijn geslachtsdeel hebben gezwaaid en zijn middelvinger hebben opgestoken. Hiervoor moet hij zich vandaag tegenover de rechter verantwoorden. Kroon was emotioneel in de rechtszaal en ontkent een kopstoot te hebben gegeven. Bekijk beelden van de arrestatie van Marco Kroon in de video hierboven. Zwaaide Marco Kroon met ontbloot geslachtsdeel? Militair geëmotioneerd tijdens rechtszitting Bekijk deze video » Marco Kroon wil plaspauze tijdens rechtszitting over wildplassen Bekijk deze video »
Nieuws :
Rechtbank deelt beelden van arrestatie en ‘kopstoot’ Marco Kroon

Marco Kroon is gefilmd toen hij met Carnaval in de boeien werd geslagen wegens wildplassen. De militair moet vandaag voor de rechter verschijnen omdat hij tijdens zijn arrestatie een kopstoot zou hebben uitgedeeld aan een agent. De rechtbank heeft beelden vrijgegeven van deze arrestatie.

Kroon ontkent
De militair zou tijdens dit incident ook met zijn geslachtsdeel hebben gezwaaid en zijn middelvinger hebben opgestoken. Hiervoor moet hij zich vandaag tegenover de rechter verantwoorden. Kroon was emotioneel in de rechtszaal en ontkent een kopstoot te hebben gegeven.

Bekijk beelden van de arrestatie van Marco Kroon in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rechtbank deelt beelden van arrestatie en ‘kopstoot’ Marco Kroon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV