Heel Holland Bakt lanceert nieuwe app

Heel Holland Bakt lanceert nieuwe app

<em>Heel Holland Bakt</em> lanceert nieuwe app De app van Heel Holland Bakt is in een nieuw jasje gestoken. Fans van het bakprogramma kunnen hun hart ophalen en met hun mobiel helemaal losgaan in de gloednieuwe Heel Holland Bakt-app met onder meer video’s en recepten, zo is te zien in de video hierboven. Het nieuwe zevende seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf zondag 15 december te zien om 21.35 uur bij NPO1. Je kunt afleveringen en de leukste fragmenten van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Heel Holland Bakt wint Televizier-Ster Digital Impact Bekijk deze video » Arjen Lubach blikt op hilarische wijze terug op de top 10 tv-momenten van het jaar Bekijk deze video »
TV :
Heel Holland Bakt lanceert nieuwe app

De app van Heel Holland Bakt is in een nieuw jasje gestoken. Fans van het bakprogramma kunnen hun hart ophalen en met hun mobiel helemaal losgaan in de gloednieuwe Heel Holland Bakt-app met onder meer video’s en recepten, zo is te zien in de video hierboven.

Het nieuwe zevende seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf zondag 15 december te zien om 21.35 uur bij NPO1. Je kunt afleveringen en de leukste fragmenten van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt lanceert nieuwe app of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen