Grote kunstroof historisch museum Dresden: drie juwelen verdwenen

Grote kunstroof historisch museum Dresden: drie juwelen verdwenen

Grote <em>kunstroof</em> historisch museum Dresden: drie juwelen verdwenen Het historisch museum in Dresden is getroffen door een kunstroof. Uit een specifieke vitrine zijn drie juwelen met edelstenen gestolen. Het gaat om zeer waardevolle kunstschatten die door dieven zijn meegenomen, zij wisten binnen te komen via een raam en zijn nog voortvluchtig. Er wordt niet alleen gesproken over financiële schade, maar ook over immateriële schade en een ‘aanval op de culturele identiteit’ van Saksen. Bekijk het item van De Telegraaf over de kunstroof in Duitsland in de video hierboven. Stuntelige dief tuimelt door plafond tijdens overval in restaurant Bekijk deze video » Ramkrakers richten een puinhoop aan in parfumwinkel in Wierden Bekijk deze video »
Nieuws :
Grote kunstroof historisch museum Dresden: drie juwelen verdwenen

Het historisch museum in Dresden is getroffen door een kunstroof. Uit een specifieke vitrine zijn drie juwelen met edelstenen gestolen. Het gaat om zeer waardevolle kunstschatten die door dieven zijn meegenomen, zij wisten binnen te komen via een raam en zijn nog voortvluchtig. Er wordt niet alleen gesproken over financiële schade, maar ook over immateriële schade en een ‘aanval op de culturele identiteit’ van Saksen.

Bekijk het item van De Telegraaf over de kunstroof in Duitsland in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Grote kunstroof historisch museum Dresden: drie juwelen verdwenen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen