Rico Verhoeven: ‘Bokswedstrijd tegen Badr Hari is geen strijd tussen Nederland en Marokko’

Rico Verhoeven: ‘Bokswedstrijd tegen Badr Hari is geen strijd tussen Nederland en Marokko’

<em>Rico Verhoeven</em>: ‘Bokswedstrijd tegen Badr Hari is geen strijd tussen Nederland en Marokko’ Rico Verhoeven kijkt uit naar zijn gevecht met Badr Hari, maar vindt het lastig dat er op social media veel hatelijke berichten worden geplaatst. Hij ziet deze bokswedstrijd dan ook niet als een strijd van Nederland tegen Marokko. In Café Hendriks En Genee geeft hij een betoog over dit onderwerp en richt zich ook tot de aanwezige Thierry Baudet. ‘Ik ben de allerbeste’“In plaats dat je probeert elkaar uit elkaar te drijven en naar verwijdering kijkt: kijk naar wat hebben wij gemeen? Badr is ook een topsporter, hij is ook vader...”, laat Rico weten. Dit verhaal staat volgens de kickbokser los van het feit dat hij wil winnen. “Ik ben de allerbeste en ga de 21e laten zien dat ik de allerbeste ben.” Haat op social mediaVolgens Rico is deze boksmatch geen strijd tussen Nederland en Marokko. Hij baalt dan ook van alle haat die op social media te vinden is. “Er worden hele gemene en slechte dingen gezegd, ik voel me wel verantwoordelijk om daarop te reageren.” Bekijk het hele verhaal van Rico Verhoeven in de video hierboven. Rico Verhoeven bereidt zich voor op gevecht met aartsrivaal Badr Hari Bekijk deze video » Hélène Hendriks tegen Rico Verhoeven: "Men vindt je vechtstijl saai en berekenend." Bekijk deze video »
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rico Verhoeven kijkt uit naar zijn gevecht met Badr Hari, maar vindt het lastig dat er op social media veel hatelijke berichten worden geplaatst. Hij ziet deze bokswedstrijd dan ook niet als een strijd van Nederland tegen Marokko. In Café Hendriks En Genee geeft hij een betoog over dit onderwerp en richt zich ook tot de aanwezige Thierry Baudet.

‘Ik ben de allerbeste’
“In plaats dat je probeert elkaar uit elkaar te drijven en naar verwijdering kijkt: kijk naar wat hebben wij gemeen? Badr is ook een topsporter, hij is ook vader...”, laat Rico weten. Dit verhaal staat volgens de kickbokser los van het feit dat hij wil winnen. “Ik ben de allerbeste en ga de 21e laten zien dat ik de allerbeste ben.”

Haat op social media
Volgens Rico is deze boksmatch geen strijd tussen Nederland en Marokko. Hij baalt dan ook van alle haat die op social media te vinden is. “Er worden hele gemene en slechte dingen gezegd, ik voel me wel verantwoordelijk om daarop te reageren.”

Bekijk het hele verhaal van Rico Verhoeven in de video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven: ‘Bokswedstrijd tegen Badr Hari is geen strijd tussen Nederland en Marokko’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV