Bekijk trailer van nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond

Bekijk trailer van nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond

Bekijk trailer van nieuwe serie <em>The Walking Dead: World Beyond</em> Er is eindelijk een trailer uitgebracht van de nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond. Het gaat om een spin-off van de populaire serie The Walking Dead, deze keer wordt een groep jongeren tien jaar na de Apocalyps de stuipen op het lijf gejaagd door zombies. De serie is vanaf het voorjaar van 2020 voor Nederlanders te zien via Amazon Prime Video. Bekijk de trailer van de nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond in de video hierboven. Bekijk de verrassende teaser van The Walking Dead Movie Bekijk deze video » Bekijk de spannende trailer van tiende (en laatste?) seizoen The Walking Dead Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer van nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond

Er is eindelijk een trailer uitgebracht van de nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond. Het gaat om een spin-off van de populaire serie The Walking Dead, deze keer wordt een groep jongeren tien jaar na de Apocalyps de stuipen op het lijf gejaagd door zombies. De serie is vanaf het voorjaar van 2020 voor Nederlanders te zien via Amazon Prime Video.

Bekijk de trailer van de nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond in de video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV