Britt Dekker wil zwartgeld aan goed doel schenken

Britt Dekker wil zwartgeld aan goed doel schenken

Britt Dekker wil zwartgeld aan goed doel schenken Britt Dekker komt in Opgezadeld met Britt in een vreemde situatie terecht. De realityster krijgt zwartgeld in haar handen gedrukt en weet niet goed wat ze ermee aan moet. “Ik geef het gewoon een Brooke Hospital”, reageert Britt, die eerder ook het geld dat ze voor Sterren Springen kreeg weggaf aan dit goede doel. “Ik moet hier weg.” Bekijk het fragment van Britt Dekker met zwartgeld in de video hierboven. Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv. Britt Dekker dacht dat het paard van Sinterklaas verdoofd was: "Hij was zo braaf" Bekijk deze video » Paard Britt Dekker zit onder de poep: ‘Dit is een fucking regiokampioenschap!’ Bekijk deze video »
TV :
Britt Dekker wil zwartgeld aan goed doel schenken

Britt Dekker komt in Opgezadeld met Britt in een vreemde situatie terecht. De realityster krijgt zwartgeld in haar handen gedrukt en weet niet goed wat ze ermee aan moet. “Ik geef het gewoon een Brooke Hospital”, reageert Britt, die eerder ook het geld dat ze voor Sterren Springen kreeg weggaf aan dit goede doel. “Ik moet hier weg.”

Bekijk het fragment van Britt Dekker met zwartgeld in de video hierboven.

Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker wil zwartgeld aan goed doel schenken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV