House Rules Australië seizoen 7 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

House Rules Australië seizoen 7 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

House Rules Australië seizoen 7 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het nieuwe seizoen van House Rules Australië, waarin koppels elkaars huis verbouwen. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag om 18:25 uur te zien op Net5. 43 afleveringenHet zevende seizoen van het populaire programma was een half jaar geleden op de Australische televisie te zien en wordt de komende maanden in de vooravond op Net5 uitgezonden. Het programma bestaat dit seizoen uit 43 afleveringen. HuisregelsIn House Rules Australië verbouwen vijf voor elkaar onbekende koppels elkaars huis aan de hand van slechts vijf huisregels. Dit zijn do's en don'ts, zoals bepaalde kleuren, materialen of stijlen die wel of juist niet terug mogen komen in hun woning. Spaanse Dorp Polopos: Hoe is het nu met de deelnemers? Bekijk deze video » Hans Kazàn: "Ik woon in een blokhut in Spanje" Bekijk deze video »
Uitzending :
House Rules Australië

Vanavond start het nieuwe seizoen van House Rules Australië, waarin koppels elkaars huis verbouwen. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag om 18:25 uur te zien op Net5.

43 afleveringen
Het zevende seizoen van het populaire programma was een half jaar geleden op de Australische televisie te zien en wordt de komende maanden in de vooravond op Net5 uitgezonden. Het programma bestaat dit seizoen uit 43 afleveringen.

Huisregels
In House Rules Australië verbouwen vijf voor elkaar onbekende koppels elkaars huis aan de hand van slechts vijf huisregels. Dit zijn do's en don'ts, zoals bepaalde kleuren, materialen of stijlen die wel of juist niet terug mogen komen in hun woning.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op House Rules Australië of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV