DWDD Ramses Shaffy-special: Trein naar het Noorden

DWDD Ramses Shaffy-special: Trein naar het Noorden

<em>DWDD Ramses Shaffy-special:</em> Trein naar het Noorden Het is aankomende zondag (1 december) precies tien jaar geleden dat Ramses Shaffy zijn laatste adem uitblies. De hele uitzending van De Wereld Draait Door stond in teken van de grote Nederlandse artiest. Onder andere Dave Budha, Cecilia Thoden van Velzen en Yorick Stam waren te gast. Ook Huub van der Lubbe was van de partij. Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door over Trein naar het Noorden hierboven. LAKSHMI zingt Wake Me Up van Aviici bij DWDD Bekijk deze video » DWDD gemist? Veteranen vertellen over hun tijd in Indonesië en wat ze daar uitspookten Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD Ramses Shaffy-special: Trein naar het Noorden

Het is aankomende zondag (1 december) precies tien jaar geleden dat Ramses Shaffy zijn laatste adem uitblies. De hele uitzending van De Wereld Draait Door stond in teken van de grote Nederlandse artiest. Onder andere Dave Budha, Cecilia Thoden van Velzen en Yorick Stam waren te gast. Ook Huub van der Lubbe was van de partij.

Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door over Trein naar het Noorden hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD Ramses Shaffy-special: Trein naar het Noorden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier