Rob Verlinden heeft geen geheimen meer: "Ik heb heel veel mensen verdriet gedaan"

Rob Verlinden heeft geen geheimen meer: "Ik heb heel veel mensen verdriet gedaan"

<em>Rob Verlinden</em> heeft geen geheimen meer: &quot;Ik heb heel veel mensen verdriet gedaan&quot; Rob Verlinden is de bekendste televisie-tuinman van Nederland, en in zijn autobiografie heeft hij nu een boekje open gedaan over zijn turbulente leven. Eindelijk treedt Verlinden naar buiten met het nieuws dat hij HIV heeft. Nu heeft hij geen geheimen meer. VerdrietVerlinden heeft naar eigen zeggen veel mensen verdriet gedaan, en besloot alle ellende van zich af te schrijven in zijn autobiografie. Toen hij te horen kregen dat hij HIV had, raakte iedereen in paniek en gingen er mensen bij hem weg. Verlinden besloot op dat moment om maar gewoon door te gaan met het opnemen van programma's: "Ik had helemaal niemand." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Tuinman Rob Verlinden heeft veel verdriet door vechtscheiding Bekijk deze video » Rob Verlinden openhartig in boek over HIV-besmetting Bekijk deze video » Myrna Goossen liet Rob Verlinden schrikken: "Ik wist al langer van HIV-besmetting" Bekijk deze video »
Entertainment :
Rob Verlinden heeft geen geheimen meer: "Ik heb heel veel mensen verdriet gedaan"

Rob Verlinden is de bekendste televisie-tuinman van Nederland, en in zijn autobiografie heeft hij nu een boekje open gedaan over zijn turbulente leven. Eindelijk treedt Verlinden naar buiten met het nieuws dat hij HIV heeft. Nu heeft hij geen geheimen meer.

Verdriet
Verlinden heeft naar eigen zeggen veel mensen verdriet gedaan, en besloot alle ellende van zich af te schrijven in zijn autobiografie. Toen hij te horen kregen dat hij HIV had, raakte iedereen in paniek en gingen er mensen bij hem weg. Verlinden besloot op dat moment om maar gewoon door te gaan met het opnemen van programma's: "Ik had helemaal niemand."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rob Verlinden heeft geen geheimen meer: "Ik heb heel veel mensen verdriet gedaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen