Opgezadeld met Britt gemist? Britt Dekker oefent filmscène uit Whitestar

Opgezadeld met Britt gemist? Britt Dekker oefent filmscène uit Whitestar

Opgezadeld met Britt gemist? Britt Dekker oefent filmscène uit Whitestar Britt Dekker heeft maar druk met al haar opnames voor haar serie Opgezadeld met Britt en haar film Whitestar. De film gaat over haar paard George, die ze kreeg van John de Mol. Tijdens Opgezadeld met Britt geeft de presentatrice een inkijkje bij de opnames van Whitestar. Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Opgezadeld met Britt terugkijken op Gids.tv. Paard Britt Dekker zit onder de poep: ‘Dit is een fucking regiokampioenschap!’ Bekijk deze video » Britt Dekker wil zwartgeld aan goed doel schenken Bekijk deze video »
TV :
Opgezadeld met Britt gemist? Britt Dekker oefent filmscène uit Whitestar

Britt Dekker heeft maar druk met al haar opnames voor haar serie Opgezadeld met Britt en haar film Whitestar. De film gaat over haar paard George, die ze kreeg van John de Mol. Tijdens Opgezadeld met Britt geeft de presentatrice een inkijkje bij de opnames van Whitestar.

Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Opgezadeld met Britt terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opgezadeld met Britt gemist? Britt Dekker oefent filmscène uit Whitestar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV