Eerste aflevering Mooier wordt het niet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Mooier wordt het niet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Mooier wordt het niet gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentairereeks die de steeds groter wordende rol van schoonheid in onze samenleving onderzoekt. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - Het schoonheidsideaal. Anna Nooshin gaat op zoek naar het huidige schoonheidsideaal. Aan de hand van moderne apps kan je tegenwoordig al een cijfer krijgen voor je 'knapheid'. Op het platteland ontdekt Anna wat het schoonheidsideaal voor boeren betekent. Ze ontmoet Marjet, die lijdt aan het Treacher Collins Syndroom, een erfelijke aandoening aan het gezicht. Hoe voelt het om zo af te wijken van het ideaalbeeld? En wie weet er beter hoe het voelt om er wel aan te voldoen, dan de mooiste vrouw van Nederland, Jessie Jazz.
Uitzending :
Mooier wordt het niet

Documentairereeks die de steeds groter wordende rol van schoonheid in onze samenleving onderzoekt. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - Het schoonheidsideaal.

Anna Nooshin gaat op zoek naar het huidige schoonheidsideaal. Aan de hand van moderne apps kan je tegenwoordig al een cijfer krijgen voor je 'knapheid'. Op het platteland ontdekt Anna wat het schoonheidsideaal voor boeren betekent. Ze ontmoet Marjet, die lijdt aan het Treacher Collins Syndroom, een erfelijke aandoening aan het gezicht. Hoe voelt het om zo af te wijken van het ideaalbeeld? En wie weet er beter hoe het voelt om er wel aan te voldoen, dan de mooiste vrouw van Nederland, Jessie Jazz.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mooier wordt het niet of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV